Home Intranet Contact

Nieuwsbericht

Contact

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op.

Auditee training – do’s en don’ts tijdens audits en inspecties

31-10-2018 |

Hoofddorp

Voor een klant met een goede track-record op gebied van audits, heeft Progress-PME een leuke training opgezet die gericht is op het ervaring opdoen in de omgang met GMP inspecteurs tijdens audits. Naast de meestal wel bekende lijst van do’s en don’ts  wordt aan de hand van oefeningen en rollenspellen ervaren hoe het is als je toch in de valkuil van één van die “don’ts” stapt. Een paar voorbeelden die o zo bekend en logisch zijn, tot je in de spannende omgeving van de audit zit:

  • Alleen antwoord geven op de vraag, niet uitweiden;
  • Interpreteer een vraag van de auditor of inspecteur niet als de vraag niet duidelijk is;
  • Geef geen antwoorden die buiten het eigen expertise gebied liggen;
  • Wijs niet naar anderen als je geconfronteerd wordt met een fout gemaakt door een ander.

Tijdens de 3 uur durende training komen ze allemaal aan bod en wordt besproken en geoefend  hoe bepaalde situaties het beste vermeden, of als ze toch optreden, opgelost of opgevolgd kunnen worden.

De training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren auditees. Tijdens de training is er voldoende ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Bij het geven van de training kwamen automatisch een aantal concrete onderwerpen naar voren die in de voorbereiding van toekomstige audits aandacht behoeven. Alle deelnemers aan de Auditee training hebben de training als zeer nuttig ervaren en beoordeeld.

Deze training kan met een kleine aanpassing ook binnen uw bedrijf gegeven worden. Heeft u interesse neem dan contact op met Edwin van den Bos via ons kantoor 023-5635016. 

naar de top