Home Intranet Contact

Nieuwsbericht

Contact

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op.

Progress-PME zoekt Commissioning & Qualification Engineers en Project Engineers

14-03-2018 |

Hoofddorp

Voor grote of kleine engineeringprojecten binnen de farmacie en/of biotechnologie zoeken wij voor onze projecten bij opdrachtgevers C&Q Engineer(s) en Project Engineer(s). 

Als C&Q Engineer ben je (mede) verantwoordelijk voor het testen en kwalificeren van onder meer procesinstallaties, utilities en gebouwen. In deze rol begeleid en organiseer je bijvoorbeeld alle test- en kwalificatie-/validatieactiviteiten en ben je contactpersoon voor alle betrokken afdelingen, zoals productie, QA en QC.

  • ervaring met het schrijven van bijvoorbeeld: VMP, URS, en overige kwalificatieprotocollen en -rapporten;
  • ervaring met het opzetten en begeleiden van risk assessmentsessies voor validatieactiviteiten;
  • ervaring met het zelfstandig en binnen een team uitvoeren van kwalificaties, zoals beschreven in protocollen en testplannen.

Project Engineer(s) houd(t)(en) zich bezig met het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden van projecten. Je bent betrokken bij grote of kleine engineeringprojecten in de farmacie en biotechnologie. Afhankelijk van de grootte van het project, maak je onderdeel uit van een projectteam, ben je uitvoerend bezig, organiseer je en/ of begeleid je als (deel)projectleider alle activiteiten binnen een project. Voor het betreffende (deel)project kan je verantwoordelijk zijn voor het complete resultaat zoals het schrijven van de business case, het schrijven van de URS, de engineering, de protocollering, het installeren, het uitvoeren en rapporteren van commissioning-, kwalificatie- en validatieactiviteiten, het schrijven van de benodigde procedures, het oplossen van restpunten en de hand-over aan de klant of opdrachtgever. 

  • kennis van het opzetten, lezen, controleren en verbeteren van onder meer technische specificaties (inclusief URS-en), functionele specificaties (FS), gedetailleerde technische specificaties, technische tekeningen, P&ID’s en PFD’s;
  • ervaring met het schrijven van Validatie Master Plannen en overige kwalificatieprotocollen en -rapporten;
  • opzetten en begeleiden van risk assessmentsessies en design reviews.
naar de top