Home Intranet Contact

Slideshow subpages

Stanwick

Contact

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op.

Progress-PME heeft naam gemaakt in de farmaceutische-, biotechnologie- en zorgsector als een onafhankelijke partij die bedrijven kan adviseren over (onderdelen van) machines, gebouwen, cleanrooms, luchtbehandelingsystemen en fermentatieprocessen. Het bedrijf kent de leveranciers en weet waar de verschillende hardware toe in staat is. Daarnaast heeft Progress-PME kennis van kwaliteit- en validatiesystemen in deze sectoren.

Stanwick Management Consultants heeft daarentegen kennis van de wijze waarop bedrijven in deze sector optimaal hun werkprocessen kunnen inrichten zodat de  mens in interactie met apparatuur, gebouwen, enzovoorts, zo goed mogelijk wordt ingezet. Hiertoe werkt het bedrijf onder andere met de verbetermethodiek Lean Six Sigma.

Door het bundelen van de krachten kunnen Progress-PME en Stanwick voor hun klanten eerst analyseren wat de gewenste werkprocessen en resultaten moeten zijn en wat er nodig is om dit te bereiken. Op basis daarvan kan worden bepaald welke apparatuur hiervoor het meest geschikt is.

 "Klant centraal is geen ‘loos credo’’

Linssen: "Een veelgemaakte fout is dat bedrijven beginnen met het aanschaffen van hardware om processen en werkzaamheden daar vervolgens op aan te passen. Veel beter is om dit traject om te keren en te beginnen bij de ideale werkprocessen."

Complementerende werkzaamheden, gedeelde waarden en een gemeenschappelijk doel vormden de belangrijkste redenen voor de samenwerking.

Linssen: "Bij ons allebei staat de klant centraal. En dat is geen loos credo. We zijn er op gebrand om voor de klant de beste oplossing te zoeken. Dát is ons uitgangspunt. De rest volgt vanzelf."

Provoost: "Onze klanten gaan ons zeer aan het hart. Dat hebben we met elkaar gemeen. We hebben dan ook een duidelijk gemeenschappelijk doel voor ogen: toegevoegde waarde leveren voor onze klanten in de zorg en farmaceutische sector. En dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten nu van A tot Z bedienen."

 

 

naar de top