Home Intranet Contact

Werken bij

Welkom bij Progress-PME

"Namens het hele team heet ik je van harte welkom op onze website. Wij hopen je hier een duidelijk beeld te geven van onze organisatie."
Paul Linssen

Progress-PME maakt sinds haar oprichting in 1999 een stabiele groei door. Wij zijn doorlopend op zoek naar collega's met ervaring in de farmaceutische industrie, biotechnologie, gezondheidszorg, levensmiddelenindustrie en gerelateerde kennisinstituten.

Interesse?
Bekijk dan wat Progress-PME jou te bieden heeft op: ‘Waarom Progress-PME?’ of ga direct naar onze vacatures. Op de pagina ‘Medewerkers aan het woord’ vertellen anderen waarom zij voor Progress-PME werken.

De medewerkers
Progress-PME selecteert haar medewerkers op vakinhoudelijke kennis en communicatieve vaardigheden. Na een inwerkperiode maken zij deel uit van een hecht en enthousiast team. Medewerkers ondersteunen elkaar en delen hun vakkennis door regelmatig projecten te evalueren en ervaringen uit te wisselen. Bovendien zijn alle medewerkers overtuigd van het belang van scholing en training. Op die manier kunnen zij opdrachtgevers optimaal van dienst zijn.

naar de top