Home Intranet Contact

Waarom Progress-PME?

Waarom Progress-PME?

Progress-PME is een belangrijke speler in de farmaceutische industrie, biotechnologie en de gezondheidszorg. Progress-PME opereert internationaal en levert onder meer diensten op het gebied van projectmanagement, engineering, validatie en kwaliteitszorg. We bieden kwalitatief hoogwaardige diensten tegen een redelijk tarief en staan bekend om onze praktische aanpak, no-nonsense mentaliteit en hoge klanttevredenheid. 

Investeren
We investeren in onze mensen, hun kennis en capaciteiten op basis van de wensen en behoeften van de klant. Er is een hoog opleidingsbudget dat we inzetten om de vakinhoudelijke kwaliteiten, maar ook de soft skills te verbeteren. Bovendien vinden we het belangrijk dat iedereen meedenkt over nieuwe ontwikkelingen en diensten om onze organisatie continu te verbeteren.

Collega's
De kracht van Progress-PME is dat de goed opgeleide en gemotiveerde collega's, met ondersteuning van een stevig managementteam, veel contact met elkaar hebben en elkaar ondersteunen. Collega's delen hun vakkennis met elkaar door regelmatig projecten te evalueren en ervaringen uit te wisselen. Na een inwerkperiode maak je deel uit van een hecht en enthousiast team

Projecten
Als consultant bij Progress-PME ben je, afhankelijk van je expertise, op verschillende fronten inzetbaar. We kunnen je betrekken bij grote of kleine projecten in de farmaceutische industrie, biotechnologie, gezondheidszorg, levensmiddelenindustrie en gerelateerde sectoren. Projecten kunnen zowel een nationaal als internationaal karakter hebben. We bieden je veel vrijheid om direct zelfstandig aan de slag te gaan. 

Wat ga je doen?
In veel gevallen ontwikkel, implementeer, valideer en evalueer je zelfstandig projecten voor de klant. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het opzetten van een nieuw proces, product, procedé of kwaliteitssysteem. Als interim-manager geef je leiding aan één of meerdere afdelingen, zoals productie, QA of QC, procesontwikkeling of engineering. Je kunt ook gevraagd worden een GAP-analyse, risk assessment of audit uit te voeren of mee te werken aan het ontwikkelen en geven van maatwerkcursussen en trainingen.

Adviseren en beslissen
Daarnaast voorzie je onze klanten tijdens opdrachten van advies op diverse gebieden. Je biedt de klant verschillende opties en legt uit welke jij adviseert. Je accepteert het als een klant toch een andere keuze maakt, maar je durft een klant ook te waarschuwen als die keuze naar jouw idee risico's oplevert. Als je niet helemaal zeker bent van je zaak, kun je altijd terecht bij ervaren en deskundige collega's.

Wat straal je uit?
Progress-PME selecteert haar medewerkers op ervaring, competenties, vakinhoudelijke kennis en communicatieve vaardigheden. Je bent goed op de hoogte van vigerende richtlijnen en kunt haalbare en uitvoerbare adviezen geven. Je bent proactief, doelgericht, zorgvuldig en een echte teamspeler. Bovendien ga je altijd goed verzorgd naar de klant. Je bent tenslotte het visitekaartje van ons bedrijf.

naar de top